Saturday, 21 April 2012

Feeling :x

assalamualaikum :)
Holaaaaaaaaa ~ tenenenene ~


I can't lie. This is suck. Iloveyou :') I miss you :')
^
|
:o 
Apenii? Uhuuhuk. <-- Eiuw gediknye. -_- huh.
K , act nak bg tahu. 
"LOVE IS A LANGUAGE SPOKEN BY EVERYONE. BUT UNDERSTAND ONLY BY A HEART"
Perghhhhhhhhhhhh what am I talking about ? 
What what what ? 
Ah ah ah takyah nak speaking sgt ah kannn. Bajet omputih plakk. 
"Pungkuk hanggg" <-- orang tu slu ckp. haha
Diam aaaah ~ English aku tu okei tak? Hm, kalau slh takpe, bljr dripd kesilapan.
At least aku mncuba k ! ;)

Emm, skunk ni rmai yg couple eh. Muda2 lagi dh couple. Haish. . Kalau yg dah F4, F5 tu oke gak. Ni ?
Bru F1 , F2 dah tegdik2 nk couple, date sini sana. Wei wei wei, ingat skit. Lu kcik agi la. Bek bljr dlu. Dah bjaya nt bru cari yg terbaikkkk ! brulah syokk. Kankankan .Hee. 

Aku taktau nak cte psl ape act. Hihi. Aku ckp je ape yg aku nk ckp. Eh silap,  TAIP k! ;) 
Er. 
*Jangan beria-ria syg/ suka  kat seseorang tu . Nt kau kecewa. Sbb syg/suka kau tu tak dibalas*
^naseb kau laaa~~ ^
Aku ckp je k. :)
Untuk pasangan2 yg di luar sana, harap korng hapy slalu k ! Jagalah pasangan anda molek2 k. Kahkah.
Jgn buat bnda2 yg tak elok okeii. 

Anda semua tahu takkk, 
- BILA KITA GEMBIRAKAN SESEORANG , KITA AKAN RASA GEMBIRA JUGA !- CE TRY ;) InsyaAllah ;)
Aku rasa cmtulah. Aku penah try kot. Walaupun time tu aku takde mood, tapi aku try jugak bgi orang tu gembira. Last , die okei je :) Haaa best kannn cmtu. Hehe. 


> Okayy , aku rasa post aku ni lain skit. Ekk -.- Bialah. Sje je suka suki. Okeilah, smpai sni jelah post utk kali ni. hihi byebye. Next post esok k ! Byeeeeeee assalamualaikum . <


No comments:

Post a Comment