Thursday, 18 April 2013

Handball

Assalamualaikum.
Halloooo.


Haa, haritu g lawan bola baling dkt SMK Jati. Tau tak ktne tu? Bgus lah klo tahu. Em. Kteorang dpt num 5. Act aku pun taktahu dpt num brape. Ni pun tauu dri senior. haha. Ehhhh besttt lah bola baling! serius best! Sbb dlm game tu boleh gerak byk2. Tak mcm bola jaring. Ade gerak kaki la , body contact la. Leceh ar. Tak best bola jaring ;p Em waktu kteorang main tu, padang die lecah gilaaa. Ksian pemain skolah ni. Ad yg kasut tecabut. Tegolek tgh pdg. haha. mcm2. Aish. Nk buat cmne kan. Tpakse main jugak. Tpi papepun congrats SMC. Kteorang tak training byk pun. Last2 minute bru training. Urgh~ Rsenye kalau training awl2, msti boleh mng ! hehe. MC gemilang oh MC gemilang , huha ! 

Okayy tu je nk cte. haa, nk share photo skit. ngeh3. 

http://instagram.com/p/X9POEztxxV/ dlm ni takde gmbr aku pun. Malu pulak nk interframe, haha. ni lah pemain skolah SMC! :D

kak RAL & Aisyah :)


With kak RAL  ♥ :D



yuhuuuuu, time nak balik bgambr dgn kak RAL & Aisyah jap. Hehe. Comel kan diorang ni ? Haa, ofkos ler ~

Okayy byeeeeee! 
Salam :)



Sunday, 31 March 2013

Holaaaa. Assalamualaikum :)

Eh sblum tu, esok isnin, esok skolah! :o -_- hm biasalah budak skolah, ckp isnin je msti buat muka -_- . haha. Mls nk gi skolah.Tapi tak boleh mls2. Kne rajin gak! yeah !

Okayy. Aha, nak bg tahu. Sedih. Gembira. Mcm2 prasaan ada skang ni. Haih.Buat baik salah, buat jahat lgi lah salah. Rasanya smua dah tahu, kita susah nak puaskan hati seseorang. Pnt jaga hati orang , hati kita sendiri terbiar cmtu je. Arghhh. Susahh susah. Sometimes my tears run down bcause of __. Readers, no need to know kay. :p hehe. Biarlah aku sorg je yg tahu. Bile crita dkt sesape,  bukan die dgr pun. Bt penat je cte2. Hee. 


  • Kdg2 tak ad gunanya mengadu kat seseorang.Mereka takkan fhm ape yg kte rasa :')
  • Lebih baik menangis dan mengadu dkt Allah , dripada dkt kawan / sesape. :')
  • Kebahagiaan itu bukan seperti yang orang lihat tetapi ia adalah  apa yang kita rasa :')
  • The one who laugh the loudest have cried the hardest :')
Okay , sudah le. Sayonara!

Esok S E K O L A H . *_*