Thursday, 18 April 2013

Handball

Assalamualaikum.
Halloooo.


Haa, haritu g lawan bola baling dkt SMK Jati. Tau tak ktne tu? Bgus lah klo tahu. Em. Kteorang dpt num 5. Act aku pun taktahu dpt num brape. Ni pun tauu dri senior. haha. Ehhhh besttt lah bola baling! serius best! Sbb dlm game tu boleh gerak byk2. Tak mcm bola jaring. Ade gerak kaki la , body contact la. Leceh ar. Tak best bola jaring ;p Em waktu kteorang main tu, padang die lecah gilaaa. Ksian pemain skolah ni. Ad yg kasut tecabut. Tegolek tgh pdg. haha. mcm2. Aish. Nk buat cmne kan. Tpakse main jugak. Tpi papepun congrats SMC. Kteorang tak training byk pun. Last2 minute bru training. Urgh~ Rsenye kalau training awl2, msti boleh mng ! hehe. MC gemilang oh MC gemilang , huha ! 

Okayy tu je nk cte. haa, nk share photo skit. ngeh3. 

http://instagram.com/p/X9POEztxxV/ dlm ni takde gmbr aku pun. Malu pulak nk interframe, haha. ni lah pemain skolah SMC! :D

kak RAL & Aisyah :)


With kak RAL  ♥ :D



yuhuuuuu, time nak balik bgambr dgn kak RAL & Aisyah jap. Hehe. Comel kan diorang ni ? Haa, ofkos ler ~

Okayy byeeeeee! 
Salam :)



No comments:

Post a Comment