Saturday, 14 April 2012

Assalamualaikum. Yooo ! :D

Nak cte psl smlm ; Jumaat , 13 April.
Kk, smlm cm biase lah g skolah semua. Time rehat ktorang tak rehat sbb tak siap PEKA sc -_- Siut betui. Laparr derr . Naseb lah mse tu dah order McD. So, lps dpt McD ktorang mkn dlm kls. haha. sdp lah jugak. Brb,, kenyang lah jugak beb. wehee. Hm dlm kls cm bese. Kwn2 kat dpn gossip2 cite psl hantu pe semua. haha. Mls nk join. Bila tgk kiera ttbe join deme pastu Iman cm halau die je ....huh tak jdi lah join. Kang aku kne halau. Tacink plakk. Aku kan kuat tacink . Tapi Iman tak sepatutnya buat cmtu. Bia je la spe2 nak dgr cte hantu kome tu. Sedih btul aku tgk kiera. Kne halau. So, lebih baik aku buat kje aku sndri. Puih . :p ok la ok.  Ptt nya balik 1.05 tapi hritu senior tu kata balik kul 2.30 sbb ade latihan kawad apentah die -,- ttbe cancel. Mmg prek lah kannnn. Aku pun cpt2 call mak suh amik time tu jugak. Dlm kul 1.30 lebih laa. Huuu buang masa ja. baik naik cikman. Mse tu mak bru balik dri skolah die. Then trus amik aku. so lmbt skit aa amik aku. Mm dlm kul 2 kot mak smpai. Naseb aku dah mkn kat skolah. Kalau idak,, huuh lapar laa. haha. Aku kan cpt laparr :p
*dlm kereta*
Aku: Makk,, pagi tdi tak rehat ,, sbb tak siap PEKA. Mm tapi naseb bek dpt mcD . Burger plak tuh. haha
Mak : haaa ? McD ? Burger ? Adik ! Kmu tak boleh mkn burger, McD , kfc, semua tu ! it's not good 4 you. Ingatlah awak tu sakit.

Aku: Oh ye ehh? Dah masuk perut , bia je la. Mana laa adik tau takleh mkn semua tu -,-  Susah betui sakit nih. Nak mkn tu pun taleh. Dah la kfc tu sdp. Erh.
Mak: Kmu memang. semua bnda nak mkn. Tu pasai sakit. 

Aku: hahah ye la ye la. Lps ni tak mkn dah. 
***********************************************
Haha tu lah^^ mak bising2 dlm kete. Hehehe. Kk,, itu je nk cte psl smlm. Smlm tak smpt nak on laptop sndri. Guna laptop mak je. Tu yg tak update blog . Buzy beno ~ :p haha k byee . 


#menghitung hari tuk jumpa surgeon# :<

No comments:

Post a Comment