Thursday, 29 November 2012

Smile.

Assalamualaikum. 
Hello , hai . Sawadikap kap kap kap. :D

Harini gi btu gajah. Jumpe kawan dkt KFC sbb -

-Eli nak pindah kelantan
-Nak bagi novel kat Azlina.
-Nak jumpe NA :*

Haha. Sbnrnya nak jumpe aqilah jugak. Rndu sahabat baik aku tu. . Tapi takut qilah taknak join sbb kwn2 aku ade. Tapi aku rse bersalah plak sbb tak ajak dia. At least ajak lah kan.. Aish. nyesal pulek. Sorry qilah :) takpe2, nt aku dtg btu gjh lagi ,, kte kluar k :D Haa , aku belikan Eli hadiah & aku tulis sepucuk surat utk dia. :D . Tapi hadiahnya kecik je.. Tak sngka plak die pun bgi aku hadiah. BEAR ! :O mesti mahal tu. Thanks weh :* Em lebih kurang kul 5 Azlina ngn Eli balik.. Tggallah aku dgn NA . Wuhuu. NA comel sgt :* Bsyukur sgt sbb harini mak baik hati nk hntr aku g btu gjh . hihi. Dpt jumpe NA . Ahhhhh~ bru smlm jumpe , tapi dah rndu balik. Hmm ~  K lah , taktahuu nak type ape dah. Byeee . Salam. 



Eliana & me :) 
Loveyou :*

Me with Azlina .
Muka azlina garang kan? tapi hatinya baik sgt :D 
Thanks 4 da novel. 

Ni lah NA :* Tudiaaaaa muka bahagaiaa :D
ilysm :*

Qilah n me :D 
Rndu nak buat muka buruk. Kahkahkah :p
Syg kau :">

Taraaaaaaa ~ Me with bear <3 . Thanks 4 the bear , Eli :*




No comments:

Post a Comment