Monday, 2 April 2012

:')

Assalamualaikum. :)
Heyloo :D




1)
Yowww, pe kbr yop ? sehat ? ekeke okei okeii. Harini 2 april 2012. Wuhuu. Act hrini bday abah !! Weee hepy bday pa,, smoga pnjg umur,, murah rejeki. haha walaupun abah dah 55 tahun tapi abah still nmpk muda ! hensem oo !! comel je >...mcm anak dia...< haha kk main2 jeee . Mm takde hadiah nk bgi abah . wish je . hehe. 




2) 
Kayy ,, lps balik skolah tdi rehat jap then trus mandi siap2 g hosp bt gjh ! Tekejut aku,, ttbe je mak suh siap cpt2 . aish mls gila kottt nk pgi. Tapii mak paksa gak ,, marah2 aku suh pegi. haha. k smpai bt gjh dlm kul 3 cmtu ar. pastu trus ikut abah gi jmpa doc. Amik num semua, cek  amende ntahh pastu msuk blik doc. sembang2 ngn doc psl aku nye sakit tu pastuu die suh tggu doc pmpuan yg lain  sbb nak cek bnda lain. kkkkkkk --saat2 genting--- Doc pmpuan pggl msuk bilik tuh. *doc india*


Doc: adik, baring ya.
Aku: haa k . *suara takut.


2,3,,4,5 minit lps tu ;


Doc: okay , relax relax,, tarik nafas................
Nurse: dikk,, tarik nafass pnjg2 . . . 
Aku: ahh sakit doctor , sakitt *menangis. laju je air mata mengalir kat pipi ni haa*
Doc: sabar dik sabar.
Nurse: skit lagi dik. jap ye . tarik nafas.
aku : *dlm hati bekata: ya Allah , sakit nye :( tak tahan sgt ! sakit gila. -menangis.


beberapa minit kemudian : 


Doc: okay dah dah .
Nurse: okay dik. dah habes. 
Aku: *lap air mata ... 
Nurse: Umur bpe dik ? Anak bongsu ye ?
Aku: em 15. a ah . *suara nangis.
Nurse: em patutlah. 
Aku: gelak tak ikhlas. *haha.


k lps dah siap tu aku g kat mak :


Aku: mak sakit sgt :( *nangis.
Mak: mak tau . sabar2. mak dgr adik ckp tdi. sakit, sakit. mak dgr. rase nak nangis..*muka               serius+sedih.
Aku: dgrr ? k.... *lap air mata.


lps tu gi kat doc tu . dgr die ckp psl sakit aku tu then die tye2 . so jwb je lah . haih gila. serius sakit sgt . Mm 24.4.2012 nt kne jumpa pakar bedah pulak ! Ya Allah ,, tak tau lah sakit die cmne nt . msti lagi sakit kan ? Lps habes jmpa doc,,  perut dah berbunyii kelaparan doe. Aku ajak mak mkn kfc. haha. Mak pun bwk lah anak yg sakit ni mkn KEPC(kfc) Mmm dap dap ! Sedapppp ! ahah gemuk lagii. k,, tu je lah . Pape pun korang jaga lah kesihatan diri k . :) Byebye have a nice dayyy :)

No comments:

Post a Comment