Monday, 5 November 2012

Hello ,, assalamualaikum !! :D 

Hrini 20 /11/12 . Hmm nak dkt bulan `12 kan. Bulan 12 nt amik result . :O uh'o~~ takutnye! alaaa ,, mintak2 laa dpt 5A keatas . Hmm :| tapi aku bukannya pndai sgt pun . trima je lah :) 

Okayyyy , cuti skolah ni boring , so , aku tgk movie and series cte jepun + korea. Woaaaaaaa best doe !  hritu aku tgk cte I give my 1st love to you . Hm crita ni sgt sgt sgt sedih . Lelaki tu ade sakit sejak kecik agi. Die kawan ngn sorang perempuan yg boleh tahan la comelnye ~ smpai besar diorang bersama .. tapi last2 lelaki tu mati .. :( sedih weyyy. Ade part yang sweet ~ haha . Tgk laaa OST die or cte die kat youtube. Lelaki die hensem! haha. 


ni lah cte nye ^.^

Okay , next . Aku tgk cte jepun jugak. Crita ni pun sedih ! pmpuan tu mati  :( sebab die ade sakit. Pmpuan tu bru tau sakitnye bila die dah besar. Lagi sedih la kan ? Hmm. Nme cte ni 1 litre of tears.  Tengok tajuk pun dah tauu sedih cte nye. haha. okayy .


Ni lah ^.^ 

Okayy tu je lah nak cte :D aku suke tgk cte jepun & korea ! bestt ! laki die pun hensem ! :) k byebyeeeee :>

No comments:

Post a Comment