Thursday, 25 October 2012

Lalala

Holaaaaaaaaaaaaaaaa :D 

Fuh fuh , bhabuk dah blog ni . Lme nye tak update blog :3 Oh yeaaa , dah tukar background blog nie ! Okay takk ? Em rsenye okay la kann .Lagu pun dah tukar. Bgi kte , lgu ni comel sgt . Dgr betul2 , tgk lirik die. :D kalau nk tau , lagu ni ~Plug In Stereo ft Cady Groves- Oh Darling~ Heee :D 
Esok 26.10.2012 , raya haji. So, Selamat Hari Raya Aidil Adha utk semua umat Islam :) Nanti msti dpt makan byk daginggggg . Hoyeah. Jgn makan byk2 sgt yee . Kolestrol tggi tuuuuuu :B Take care yo. Aum . Haaa tak lupa juga kpd semua form 5 2012, jgn nak raya sgt ye. Buku tu bce lah jugak :) Masa depan anda semuaaaaa k :> Ehee okay lah , tak de idea dah. InsyaAllah esok kte update blog agi k ^^ nyte world ~
Assalamualaikum :)



Actually , ni gmbr raya aidilfitri. hihi. mls nak edit balik post sblum ni .
 hihi . k k bye 





No comments:

Post a Comment